Running Dinner door de Oude Stad

Running DinnerDe oude binnenstad van Amsterdam kent zóveel leuke restaurantjes; die zou u eigenlijk allemaal eens moeten proberen! Verras uw groep met een Running Dinner: Een heerlijk driegangendiner waarbij u iedere gang in een ander restaurant voorgeschoteld krijgt.

Duur: 4 tot 5 uur
Prijs: € 49,50 per persoon, incl. BTW
Vanaf 10 personen (kleinere groepen: minimum € 495,00)

"Het was enorm goed bevallen, ze waren zeer tevreden met alles, de Schipper, de restaurants, helemaal top. We komen graag weer, bedankt voor de organisatie."

Uit een uitgebreid assortiment van participerende restaurants stellen wij samen met u een combinatie van de leukste, mooiste en Restaurantgezelligste eetcafés en restaurants samen waar u uw voor-, hoofd- en nagerecht gaat eten. Tussen de gerechten loopt u naar het volgende eetcafé of restaurant, zodat u het eten goed kunt laten zakken en weer een plaats heeft voor de volgende heerlijke gang!

Optionele uitbreidingen

Tijdens het lopen naar de verschillende restaurants wat meer over de Oude Stad te weten komen? Een gids die Amsterdam op zijn duimpje kent en u rond kan leiden tussen de gangen door is een mooie toevoeging voor dit arrangement.
Ook is het mogelijk om dit arrangement uit te breiden tot een Running Dinner Cruise; u vaart in een privéboot van restaurant naar restaurant voor de verschillende gangen terwijl u geniet van een rondvaart over de grachten van Amsterdam. Deze Running Dinner Cruise is uiteraard ook goed te combineren met een gids!

Reserveer het Running Dinner

Bovengenoemde prijs is inclusief: voor-, hoofd- en nagerecht bij drie verschillende restaurants, reserveringskosten en BTW. De prijs is exclusief dranken tijdens het diner; deze kunt u ter plaatse afrekenen. Neem voor meer informatie of reserveringen contact op.

Reacties op het Running Dinner

"We hebben afgelopen zaterdag een erg leuke avond gehad. De restaurants waren prima en het eten erg lekker. We hadden het running dinner concept niet alleen voor de vrijgezellen maar ook van de rest van de groep als verrassing gehouden en dat was erg leuk, iedereen was erg verrast over de verschillende locaties. De vrijgezellen komen uit Amsterdam maar zij waren nog nooit bij Haesje Claes en Brasserie Harkema geweest (de rest van de groep ook niet trouwens) en gaan er zeker nog een keer naar terug. Het is zeker iets om nog een keer te doen met de hele groep."

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl