Waterfietsen

Waterfiets grachtenVerken de grachten van Amsterdam met een waterfiets! Bij Canal Company kunt u vanaf vier steigers in de binnenstadwaterfietsen huren. Individueel, voor groepen of voor scholen. U kunt naar eigen wens uw route bepalen of een puzzeltocht maken.

Duur: 1,5 uur
Vanaf 1 persoon
Prijs: € 11,00 p.p.

Lees meer

Canal Bus, hop on hop off

CanalbusCanal Bus is het ideale vervoer door de grachten langs alle hoogtepunten van Amsterdam. U passeert talloze monumentale panden. Hop on, hop off: met het 24-uurs ticket stapt u in en uit zo vaak u wilt. Een bijzondere manier om u te verplaatsen in Amsterdam. 

Duur: dagticket
Vanaf 1 persoon
Prijs: dagtickets vanaf € 21,00 p.p.

Lees meer

De Nederlanden

De NederlandenDiverse mooie vaararrangementen door de Amsterdamse grachten voor iedere groep.

De Nederlanden heeft misschien wel het meest veelzijdige aanbod van Amsterdam als het gaat om boten voor een sfeervolle vaartocht. Of het nu is voor een klein zakelijk gezelschap, een groot feest op het water of een gezellige dinervaartocht, De Nederlanden heeft boten voor iedere gelegenheid.

Lees meer

Classic Canal Cruise bij Amsterdam Boat Center

Classic canal cruise In anderhalf uur alle highlights van Amsterdam zien vanaf het water? Een rondvaart over de grachten is één van de beste manieren om kennis te maken met oud en huidig Amsterdam. Amsterdam Boat Center biedt een unieke vaartocht in stijl, op deze luxe, klassieke salonboot! Inclusief koffie en thee.

Duur: 1,5 uur
Deelname vanaf 1 persoon
Prijs: € 22,50 per persoon

"Uitstekende cruise in prachtige salonboot van een eeuw oud! Kapitein Eddy is ook een zeer vriendelijke gids, met geweldige anekdotes en grote kennis van de stad. Ik geef het een 10! Echt een 'must do' als je in Amsterdam bent."

Lees meer

Rondvaart Amsterdam

100 highlightsAmsterdam verkennen vanaf het water; een rondvaart over de Amsterdamse grachten is iets wat iedere bezoeker aan Amsterdam, maar ook iedere inwoner van Amsterdam een keer gedaan zou moeten hebben. De boot biedt u een unieke kijk op de wereldstad!

Duur: 1 uur
Vanaf 1 persoon
Prijs: € 11,00 per persoon

Lees meer

Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat ExperienceAmsterdamse vaartochten 2.0: het varen op de grachten in een nieuw jasje gestoken.

Amsterdam Boat Experience onderscheidt zich door hun boten te voorzien van de nieuwste snufjes. Zo hebben zij een volledig overdekte en verwarmde sloep die zowel tijdens de winter voor leuke vaartochten kan zorgen, maar ook op mooie dagen geheel open kan varen om te genieten van de zon. Amsterdam Boat Experience beschikt daarnaast over een eigen traditionele salonboot, waarvan de binnenkant dit voorjaar volledig gerenoveerd is.

Lees meer

MS De Jordaan

Jordanese boatEen typisch Jordanees feestje op het water.

Hoe een echt Amsterdams feestje gevierd moet worden, dát weten ze wel op de MS De Jordaan... het wordt niet voor niets dé Amsterdamse feestboot genoemd! Aan boord is de typisch Jordanese sfeer niet te missen; de boot is versierd met frivole kleedjes, allemaal verschillende antieke stoelen en sfeervolle authentieke lampenkapjes. 

Lees meer

Amsterdam Boat Center

Amsterdam Boat CenterRuime keuze uit privé boten voor uw vaartocht door Amsterdam.

Deze kleine Amsterdamse rederij aan de Singel is de specialist op het gebied van salonboten. Een rondvaart in een luxe salonboot of een compleet uitgeserveerd privé diner; Amsterdam Boat Center biedt vele mogelijkheden!

Lees meer

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl