Amsterdam Boat Center

Amsterdam Boat CenterRuime keuze uit privé boten voor uw vaartocht door Amsterdam.

Deze kleine Amsterdamse rederij aan de Singel is de specialist op het gebied van salonboten. Een rondvaart in een luxe salonboot of een compleet uitgeserveerd privé diner; Amsterdam Boat Center biedt vele mogelijkheden!

Arrangementen

Amsterdam Boat Center maakt het groepen gemakkelijk door arrangementen aan te bieden voor een vaste prijs per persoon. Arrangementen verschillen van een borrelvaartocht inclusief boothuur, schipper, onbeperkt wijn, bier, frisdranken, warme en Borrel aan boordkoude borrelgarnituur tot een vaartocht inclusief compleet driegangendiner en drankarrangement. Ook kan Amsterdam Boat Center arrangementen op maat aanbieden, geheel aangepast naar uw wensen.

Classic Canal Cruise

Met de Classic Canal Cruise kunt u een rondvaart maken over de grachten in een klassieke salonboot. Geniet van een 1,5 uur durende rondvaart waarbij de gidsende schipper u veel SalonbootGriffioenover de grachtengordel kan vertellen. De Classic Canal Crusise vertrekt dagelijks om 11.30 uur en 13.30 uur en is inclusief koffie en thee.

Adresgegevens en plattegrond

Amsterdam Boat Center
Singel 315, 1012 WJ Amsterdam
Telefoon 020 4282725
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk ook de website van Amsterdam Boat Center voor meer informatie

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl