Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat ExperienceAmsterdamse vaartochten 2.0: het varen op de grachten in een nieuw jasje gestoken.

Amsterdam Boat Experience onderscheidt zich door hun boten te voorzien van de nieuwste snufjes. Zo hebben zij een volledig overdekte en verwarmde sloep die zowel tijdens de winter voor leuke vaartochten kan zorgen, maar ook op mooie dagen geheel open kan varen om te genieten van de zon. Amsterdam Boat Experience beschikt daarnaast over een eigen traditionele salonboot, waarvan de binnenkant dit voorjaar volledig gerenoveerd is.

Amsterdam is misschien wel op haar mooist vanaf het water. De ervaren schippers kunnen u vanuit dit perspectief de leukste plekjes van Amsterdam laten zien. Tijdens een vaartocht Open sloepover de grachten krijgt u zicht over een aantal hotspots zoals het Anne Frankhuis en de Westerkerk.

Arrangementen

Bij Amsterdam Boat Experience kunnen ook complete arrangementen worden afgenomen, van drankjes met borrelhapjes tot complete uitgeserveerde diners. Er bestaat de keuze voor een self-service borrelarrangement of uitgebreidere arrangementen met gastvrije hostess. In tegenstelling tot andere rederijen is het bij Amsterdam Boat Experience ook Diner aan boordmogelijk om op een sloep te dineren!

Partyboat

Deze jonge Amsterdamse rederij richt zich op voornamelijk op stijlvolle, trendy sloepen en gezellige partyboten. Zoals de naam Amsterdam Boat Experience al doet vermoeden gaat het bij deze rederij om de ervaring. Beleef het zelf op een van de partyboten van Amsterdam Boat Experience. Een feestje is zowel mogelijk op de salonboten als op de rondvaartboten en sloepen. De sloepen kunnen zelfs voorzien worden van een complete DJ-installatie met professionele apparatuur. Omdat men in Amsterdam geen versterkte Silent discomuziek aan boord mag draaien wordt gebruik gemaakt van de Silent Disco. Op deze manier kan je samen met familie of vrienden helemaal uit je dak gaan op open water! Dat wordt zeker een onvergetelijk feest op de Amsterdamse Grachten.

Adresgegevens en plattegrond

Amsterdam Boat Experience
Nieuwe Spiegelstraat 70-I, 1017 DH Amsterdam
Telefoon 020 7715930
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoek de website van Amsterdam Boat Experience voor meer informatie.

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl