Canal Bus, hop on hop off

CanalbusCanal Bus is het ideale vervoer door de grachten langs alle hoogtepunten van Amsterdam. U passeert talloze monumentale panden. Hop on, hop off: met het 24-uurs ticket stapt u in en uit zo vaak u wilt. Een bijzondere manier om u te verplaatsen in Amsterdam. 

Duur: dagticket
Vanaf 1 persoon
Prijs: dagtickets vanaf € 21,00 p.p.

De boten varen door alle bekende grachten en brengen je naar de beroemdste musea van Amsterdam, zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en naar het Anne Frankhuis. Aan boord hoor je interessante informatie. De Canal Bus bestaat uit twee vernieuwde lijnen (Orange en Green) met in totaal 9 stops. De haltes liggen bij musea, winkelgebieden en attracties.

Ticketverkoop

Koop uw Canal Bus ticket in Amsterdam bij een van de Canal Bus kiosken bij het Centraal Station, het Anne Frankhuis, de Hermitage Amsterdam, het Van Gogh Museum of het Rijksmuseum. U kunt uw Canal Bus ticket ook aan boord van de Canal Bus kopen bij de schipper, in hotels waaronder Hotel Arena, bij de VVV en in onze shop in het NZ Hollands Koffiehuis op het Stationsplein. Online kunt u uw tickets zelfs met korting verkrijgen.

Ticketprijzen

Dag ticket Canal Bus: € 21,00 (of € 20,00 online)
24-uurs ticket Canal Bus: € 24,00 (of € 21,50 online)
48-uurs ticket Canal Bus € 27,00 (of € 24,50 online)
Kinderen 4-12 jaar: 50% korting.

Tickets zijn geldig op alle lijnen en kinderen onder de 4 jaar zijn gratis. Op vertoon van uw Canal Bus ticket krijgt u bovendien korting bij een groot aantal musea, toeristische attracties en restaurants!

Voor meer informatie belt u met 020-2170501 of kijk op de website van Canal Bus.

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl