Classic Canal Cruise bij Amsterdam Boat Center

Classic canal cruise In anderhalf uur alle highlights van Amsterdam zien vanaf het water? Een rondvaart over de grachten is één van de beste manieren om kennis te maken met oud en huidig Amsterdam. Amsterdam Boat Center biedt een unieke vaartocht in stijl, op deze luxe, klassieke salonboot! Inclusief koffie en thee.

Duur: 1,5 uur
Deelname vanaf 1 persoon
Prijs: € 22,50 per persoon

"Uitstekende cruise in prachtige salonboot van een eeuw oud! Kapitein Eddy is ook een zeer vriendelijke gids, met geweldige anekdotes en grote kennis van de stad. Ik geef het een 10! Echt een 'must do' als je in Amsterdam bent."

Salonboot rondvaartDe schipper zal tijdens deze vaartocht uw gids zijn, die u met een persoonlijke tour over het water zal rondleiden langs monumenten uit de Gouden Eeuw, het Anne Frank-huis en nog veel meer moois in Amsterdam! Deze geweldige aanbieding is inclusief gratis koffie en thee!

De salonboot

De fraai gelijnde saloonboot combineert de charme van klassiek met modern comfort. Het historische schip is ingericht met luxe gecapitonneerde banken aan beide kanten compleet met bijzettafeltjes. Bij mooi weer kan de salonboot aan beide zijden open, ideaal om van bruisend Amsterdam te genieten tijdens deze Classic Canal Cruise. Door de fluisterstille elektrische aandrijving vaart de boot schoon en geruisloos. westerkerkOp de boot is ruimte voor maximaal 30 personen.

Meevaren?

Dit jaar heeft Amsterdam Boat Center het "Certificate of Excellence" van TripAdvisor mogen ontvangen voor deze Classic Canal Cruise. Om dat te vieren heeft de Classic Canal Cruise vanaf 1 september dagelijks driemaal per dag een afvaart: om 11.30 uur, om 13.30 uur en om 15.30 uur. De rondvaart start bij Singel 315 en zal hier na afloop ook weer aanleggen. Als u wilt meevaren op deze mooie salonboot is het nodig uw tickets te reserveren:
Boek nu!

Reacties op de Classic Canal Cruise

"Wij hadden een zonnetje op de boot. De boot was warm. De schipper had en goed praatje over Amsterdam en al wat er bij hoorde. Het was voor ons een geslaagde middag."

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl