De Nederlanden

De NederlandenDiverse mooie vaararrangementen door de Amsterdamse grachten voor iedere groep.

De Nederlanden heeft misschien wel het meest veelzijdige aanbod van Amsterdam als het gaat om boten voor een sfeervolle vaartocht. Of het nu is voor een klein zakelijk gezelschap, een groot feest op het water of een gezellige dinervaartocht, De Nederlanden heeft boten voor iedere gelegenheid.

Voor groepen van 4 tot 175 personen weet De Nederlanden de perfecte boot aan te bieden en zijn ze dan ook dé specialist in sfeervolle vaararrangementen in en rond Amsterdam.

De vloot

De vloot van De Nederlanden bestaat onder andere uit een luxe salonboot, waar u gerustTrekschuit De Hildebrand met 35 personen op kunt dineren, en het oudste nog varende passagiersschip van Nederland, de trekschuit Hildebrand (1880). Ook hebben zij twee luxe (zelf gebouwde!) city tenders, de nieuwe generatie grachtenboot waarvan de indeling naar ieders wens is aan te passen. Kortom, of u nu een intieme vaartocht wilt maken met 4 personen of juist een groot uitbundig feest wilt geven voor 175 vrienden, u kunt voor iedere vaartocht bij De Nederlanden terecht.

Arrangementen

Bij De Nederlanden is het mogelijk los een boot te huren en de inkleding van de vaartocht inborrelboot overleg zelf samen te stellen, maar u kunt ook kiezen uit één van de arrangementen die De Nederlanden aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan de BBQ Boot of Borrelboot Amsterdam, een cocktailcruise of een (Italiaans) buffetcruise, waarbij al het eten en drinken dan inclusief aan u aangeboden wordt. In de winter biedt De Nederlanden ook diverse wintervaartochten, en speciale arrangementen tijdens het Amsterdam Light Festival.

Natuurlijk zijn alle (historische) schepen voorzien van alle comfort met een scheepsbar, verwarming, toilet en muziekaansluitingen voor diverse media. Bovendien varen de schepen bijna allemaal elektrisch: milieuvriendelijk, fluisterstil en emissievrij. De Nederlanden ontwikkelt zelf elektrische systemen voor haar schepen.Trouwen aan boord

Trouwen

Wist u al dat u kunt trouwen, midden op de grachten van Amsterdam? Rederij De Nederlanden is een officiële trouwlocatie in stadsdeel Amsterdam Centrum en heeft het keurmerk Trouwen van de NTBO. Zij helpen graag bij het organiseren van uw droombruiloft op het water. Of u nu de ceremonie aan boord wilt houden, alleen de receptie wilt geven of een boot wilt gebruiken als vervoermiddel op uw trouwdag, de medewerkers zijn gespecialiseerd in het realiseren van uw wensen.

Kortom, heeft u iets te vieren, wilt u borrelen, lunchen, dineren of gewoon een mooie salonbootvaartocht maken? De Nederlanden maakt iedere vaartocht tot een prachtige belevenis. U bent natuurlijk altijd van harte welkom om eens bij De Nederlanden langs te komen om kennis te maken en een kop koffie te drinken.

Adresgegevens en plattegrond

Rederij De Nederlanden
Singel 279, 1012 WG Amsterdam
Telefoon 020-423 30 06
Kijk op de website van Rederij De Nederlanden voor meer informatie.

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl