MS De Jordaan

Jordanese boatEen typisch Jordanees feestje op het water.

Hoe een echt Amsterdams feestje gevierd moet worden, dát weten ze wel op de MS De Jordaan... het wordt niet voor niets dé Amsterdamse feestboot genoemd! Aan boord is de typisch Jordanese sfeer niet te missen; de boot is versierd met frivole kleedjes, allemaal verschillende antieke stoelen en sfeervolle authentieke lampenkapjes. 

Muziekvaart

Iedere vrijdag en zaterdag is er op MS de Jordaan de Muziekvaart te beleven: een écht amsterdam eddieAmsterdams feestje onder leiding van Eddie & Nancy of Luc Meijer. Tijdens deze muziekvaartocht komen de gasten op MS de Jordaan niets tekort, er worden drankjes ingeschonken, er is een 3-gangen Hollands Buffet, men kan meedoen met de Amsterdamse Muziekbingo en er wordt heel veel meezing muziek opgevoerd. Ja er is aan boord slechts één risico: grote kans dat u zelf eindigt in de polonaise!

Zaanse Schans Excursie

Naast een Amsterdamse beleving kunt u met MS de Jordaan ook naar de Zaanse Schans varen. Tijdens een 5 uur durende excursie vaart u eerst met MS de Jordaan naar de Zaanse Zaanse SchansSchans waarbij kapitein Casper enige bijzondere wetenswaardigheden weet te vertellen en hofmeester Sjon Amsterdamse meezingers vertolkt, zichzelf begeleidend op de accordeon. Aangekomen bij de Zaanse Schans kunt u een windmolen en een kaas- en klompenmaker bezichtigen en zelf een bezoek brengen aan het oude Burgermeestershuis uit 1734, geheel ingericht in de stijl van toendertijd. Professionele gidsen leiden u rond langs de mooiste bezienswaardigheden. Na afloop reist u per bus terug naar Amsterdam.

Adresgegevens en plattegrond

MS De Jordaan
Kantooradres: Jaagweg 12B, 1452 PB Ilpendam
Opstapplaats: Steiger 14 achter Amsterdam Centraal Station, tenzij anders aangegeven.
Telefoon 020 820 17 77
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk de website van MS De Jordaan voor meer informatiePin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl