Rondvaart Amsterdam

100 highlightsAmsterdam verkennen vanaf het water; een rondvaart over de Amsterdamse grachten is iets wat iedere bezoeker aan Amsterdam, maar ook iedere inwoner van Amsterdam een keer gedaan zou moeten hebben. De boot biedt u een unieke kijk op de wereldstad!

Duur: 1 uur
Vanaf 1 persoon
Prijs: € 11,00 per persoon

De boot vaart over de verschillende grachten langs elegante koopmanswoningen, kerken en pakhuizen uit de Gouden Eeuw. Tevens vaart u over de Amstel langs de Magere Brug.
Aan boord hoort u interessante informatie over de bezienswaardigheden langs de vaarroute. De rondvaart duurt 1 uur.

Vertrektijden winter: elk half uur tussen 10.00 uur en 21.00 uur
Vertrektijden zomer: elk kwartier tussen 9.00 uur en 18.00 uur, elk half uur tussen 18.00 uur en 21.00 uur
Op dit moment is het zomerseizoen!
Vertrek- en eindplek: bij het Centraal Station.

Rondvaart met korting

Kortingsvouchers zijn verkrijgbaar bij ons kantoor. Het is ook mogelijk de kaarten per post te ontvangen, zodat u bij aankomst in Amsterdam meteen met de boot mee kunt. Bestel uw kortingsvouchers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor slechts 11 euro per persoon. De normale prijs van de rondvaart bedraagt € 16,00. 

Voor groepen vanaf 20 personen wordt geadviseerd een reservering te maken. Wij regelen dit graag voor u, zonder extra kosten. Gaat u varen met kinderen tot 12 jaar? Dan bestelt u voor uzelf de kortingsvouchers en koopt u voor de kinderen ter plekke bij de kiosk een kinderkaartje voor 8 euro.

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl