Waterfietsen

Waterfiets grachtenVerken de grachten van Amsterdam met een waterfiets! Bij Canal Company kunt u vanaf vier steigers in de binnenstadwaterfietsen huren. Individueel, voor groepen of voor scholen. U kunt naar eigen wens uw route bepalen of een puzzeltocht maken.

Duur: 1,5 uur
Vanaf 1 persoon
Prijs: € 11,00 p.p.

Steigers

bij het Leidseplein, tegenover het Rijksmuseum, bij het Anne Frankhuis/Westerkerk en op waterfiets kleinde hoek van de Keizersgracht/Leidsestraat.

Puzzeltocht

U kunt ook kiezen voor de puzzeltocht van anderhalf uur. Tijdens deze tocht fietst u kriskras door de 17e eeuwse grachtengordel, terwijl u onderweg allerlei serieuze en ludieke vragen beantwoordt over de bezienswaardigheden in de stad. De tocht kent twee routes: vanaf de steiger tegenover het Rijksmuseum naar de steiger Anne Frankhuis/ Westerkerk en andersom.
Voor groepen vanaf 20 personen.

Open

In het hoogseizoen dagelijks van 10h00 tot 18h00. Op warme zomeravonden blijven zij vaak open tot 21h30. Na eind oktober kan je gedurende de hele week tot ca. 17h30 terecht bij de steigers Leidseplein, Rijksmuseum en Westerkerk.

Speciaal voor scholen

Bent u op zoek naar een leuk, leerzaam en sportief onderdeel voor een klassenuitje, kom dan waterfietsen! In groepjes van 5 gaan de scholieren het water op en aan de hand van een puzzelboekje beantwoorden zij vragen over Amsterdam. Deze vragen worden nagekeken en na afloop wordt een winnend team aangewezen.

De puzzeltocht, speciaal opgezet voor scholieren, begint en eindigt altijd bij onze locatie Keizersgracht/op de hoek met de Leidsestraat.

Contactgegevens

Canalbike
T 020 623 98 86
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl