Grachtenwandeling

GrachtenwandelingAmsterdam is wereldberoemd om haar grachten, zelfs zo zeer dat ze in 2010 een plaats op de werelderfgoedlijst van UNESCO hebben gekregen. Ook benieuwd naar de verhalen over andere tijden in Amsterdam, rijke families en de oorsprong van de grachten? Bezoek met een gids de grachtengordel van Amsterdam tijdens een grachtenwandeling en kom alles te weten over dit prachtstukje Amsterdam!

Duur: 2 uur
Prijs: € 11,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen in totaal € 110,00

Tijdens de grachtenwandeling loopt u met een gids over de oudste grachten van Amsterdam en leert u alle ins en outs over dit gebied kennen. Leer meer over de Gouden Bocht en ontdek de stille hofjes van de grachten, verscholen achter statige deuren op de grachtengordel... maak een reis door vier eeuwen Amsterdam!

Een wandeling op maat

Amsterdam Jordaan en Grachten heeft een groot gidsenbestand met ieder hun eigen specialisatie; heeft u dus speciale bezichtigingswensen in de grachtengordel of wilt u de rondleiding in een andere taal; geef het aan ons door! Wij zorgen dat uw groep de gids krijgt die past bij uw wensen. Amsterdam Jordaan en Grachten biedt grachtenwandelingen aan zowel kleine als grote groepen; bij groepen van meer dan 20 personen wordt een extra gids ingezet.

Reserveer een grachtenwandeling met gids

Voor informatie of reserveringen neemt u contact op met Amsterdam Jordaan en Grachten. Telefoon 020-6238622 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl