Jordaanwandeling

St.AndrieshofjeWelkom bij ons in de Jordaan!
Wandel door dit authentieke stuk Amsterdam met een ervaren gids en kom van alles te weten over de bewoners, de buurt en de geschiedenis van deze typische Amsterdamse Volksbuurt. Verras uw collega's, vrienden of familie met een echte Jordaanwandeling!

Duur: 2 uur
Prijs: € 11,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen in totaal € 110,00

Tijdens de Jordaanwandeling wandelt u door de Jordaan, begrensd door de Brouwersgracht (noord) en de Elandsgracht (zuid), en aan weerszijden de Lijnbaansgracht (west) en de Prinsengracht (oost). De gidsen geven de gasten een kijkje achter de schermen in de meest bezongen buurt van Nederland; ontmoet de Parel van de Jordaan, het plein gewijd aan de bekendste volkszangers en de vele charmante grachten en bruggen van de Jordaan. Waan je in een andere wereld in de stille hofjes midden in de levendige Jordaan en geniet vooral van de écht authentieke Amsterdamse sfeer.

Een wandeling op maat

Amsterdam Jordaan en Grachten heeft een groot gidsenbestand met ieder hun eigen specialisatie; heeft u dus speciale bezichtigingswensen in de Jordaan of wilt u de rondleiding in een andere taal; geef het aan ons door! Wij zorgen dat uw groep de gids krijgt die past bij uw wensen. Amsterdam Jordaan en Grachten biedt Jordaanwandelingen aan zowel kleine als grote groepen; bij groepen van meer dan 20 personen wordt een extra gids ingezet.

Reserveer een Jordaanwandeling met gids

Voor informatie of reserveringen neemt u contact op met Amsterdam Jordaan en Grachten. Telefoon 020-6238622 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl