• Home
  • GRATIS
  • Gratis speurtocht

Aanvraag gratis speurtocht

Amsterdam speurtocht in groepenOntvang per mail een gratis speurtocht en ontdek de Jordaan op interactieve wijze! Wij vraen u vriendelijk om de vragen in onderstaand formulier te beantwoorden. Vervolgens ontvangt u de gratis speurtocht per mail. U kunt de speurtocht lopen wanneer u wilt.

"Hartelijk dank voor de gratis speurtocht, het was erg geslaagd. We hebben genoten van de wandeling en de dingen die we hebben gezien. Wie weet doen we in de toekomst nog een keer de uitgebreide!"

Aanvraagformulier gratis speurtocht

Vul onderstaand formulier in om een gratis speurtocht aan te vragen! Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en geven deze niet door aan derden.
Op werkdagen behandelen we alle binnengekomen aanvragen; mocht u binnen 24 uur op een doordeweekse dag geen reactie hebben ontvangen, dan zou het kunnen dat de speurtocht in uw ongewenste mailbox terecht is gekomen. U ontvangt meteen na verzending een bevestiging van uw aanvraag via de mail; ontvangt u deze niet, dan is uw aanvraag nog niet goed verzonden. Probeert u het dan nog eens of neem contact met ons op.

Gratis speurtocht Amsterdam Jordaan

U bent vergeten VOORNAAM in te vullen
U bent vergeten ACHTERNAAM in te vullen


U bent vergeten aan te geven WAT VOOR SOORT UITJE het is
U bent vergeten het aantal deelnemers in te vullen
U bent vergeten aan te geven of er kinderen bij zijn en zo ja van welke leeftijd
U bent vergeten aan te geven hoe u ons heeft gevonden
Het e-mailadres is niet of niet juist ingevuld
Ongeldige invoer

U bent vergeten aan te geven of wij u een nieuwsbrief mogen sturen

Uitgebreide speurtocht

De gratis speurtocht is een kennismaking met de Jordaan en duurt ongeveer 45-60 minuten. Wilt u meer wandelen en speuren? Voor een kleine vergoeding bieden wij u een pakket met een speurtocht die circa 4 uur duurt. Met het kant en klare speurtochtpakket kunt u direct op pad. Behalve de speurtocht ontvangt u veel extra informatie om uw dagje Amsterdam compleet te maken. Kijk voor een kinderspeurtocht in het centrum van Amsterdam, Wallenspeurtocht of historische speurtocht in de oude binnenstad eens op de website van Amsterdam Oude Stad.

Pin It

logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@jordaan-grachten.nl